Teknoloji

Motorola Frontier sızıntısı güçlü özellikleri ve tasarımı gösteriyor

motorola frontier
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

200 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL HP1 sensör ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemciye sahip Frontier kod adlı Motorola telefonu hakkındaki ilk detaylar geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Akıllı telefona ait olduğu söylenen bir görsel ve telefonun teknik özellikleri de internete sızdı.

WinFuture sitesinde paylaşılan görselde telefonun 200 megapiksel çözünürlüklü büyük ana kamera sensörü net biçimde görülüyor. Optik görüntü sabitleme özelliğine de sahip olduğu söylenen sensöre 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2x zum yapabilen 12 megapiksel kameranın eşlik edeceği belirtiliyor.

Yenileme hızı 144 Hz olan 6.67 inç pOLED ekran ve 60 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin varlığı bir kez daha doğrulanırken, bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

Sızıntıya göre, Motorola Frontier ihtiyaç duyduğu enerjiyi 125W kablolu şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pilden alacak. Kablosuz şarj hızının ise 30 ila 50W arasında değişeceği söyleniyor.

Motorola Frontier’ın temmuz ayında tanıtılması ve kutusundan Android 12 ile çıkması bekleniyor. Android 12’yi Motorola’nın MyUX kullanıcı arayüzünün tamamlayacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER