Teknoloji

Moto Z3 Play sızıntısı ana ekran tuşundan vazgeçildiğini gösteriyor

moto z3 playMotorola’nın yeni Moto Z telefonlarına dair sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bundan kısa bir süre önce Moto Z3 Play’e ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızmıştı. Söz konusu fotoğraflar çok net olmadığı için telefona dair somut fikirler edinmek pek kolay olmamıştı. Ancak ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan yeni bir görsel bu durumu değiştiriyor.

Blass’in paylaştığı görselde Z3 Play’i tüm açılardan görmek mümkün oluyor. Görselde ilk olarak ön paneldeki ana ekran tuşundan vazgeçilmesi ve yerine Motorola logosunun eklenmesi göze çarpıyor. Arka panelde ise çift lensli arka kamera kurulumunun varlığı hemen dikkat çekiyor. Telefonun Moto Mod’lar ile kullanıma uygunluğu da kendisini hemen gösteriyor.

Telefonun teknik özellikleri konusunda hâli hazırda ortada somut bilgiler bulunmuyor. Ancak Motorola’nın tercihini uzun bir ekrandan yana kullandığı paylaşılan görsel sayesinde anlaşılıyor. Z2 Play’den daha iyi olması öngörülen Z3 Play’e dair en önemli beklentilerden biri ise daha büyük bir pil taşıması. Z2 Play’in pilinin orijinal Z Play’e kıyasla yüzde 15 daha küçük olması, pek çok kullanıcının şikayet ettiği bir durum olmuştu.

Moto Z3 Play sızıntısı parmak izi tarayıcısının konumunu anlama konusunda ise pek yardımcı olmuyor. Arka panelde bariz bir parmak izi tarayıcısının görülmemesi, Motorola’nın parmak izi tarayıcısını telefonun kenarına taşımış olabileceğini düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER