Teknoloji

Motorola Moto Z3 Play’in resmi fotoğrafları internete sızdı

motorola moto z3 playMotorola Moto Z3 Play ile orta segment için yeni bir akıllı telefon seçeneği sunmaya hazırlanıyor. Son sızıntılara göre, telefon 6 Haziran’da Brezilya’da düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Geçtiğimiz hafta internete bazı fotoğraflar sızmış ve bu fotoğraflarda Moto Z3 Play’i farklı açılardan çalışır vaziyette görmek mümkün olmuştu.

Bu sızıntılara son olarak Moto Z3 Play’e ait olduğu söylenen resmi fotoğraflar eklendi. Winfuture.de sitesinde yayınlanan fotoğraflar, Motorola’nın telefonda tasarım anlamında pek fazla değişiklik yapamadığını gözler önüne seriyor. Fotoğraflar sayesinde Moto Z3 Play’in çift lensli, 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera kurulumunu daha yakından görmek de mümkün oluyor.

Moto Z3 Play’de 2160 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. 18:9 görüntü oranına sahip ekranın üzerinde bir çentik yer almıyor.

Akıllı telefonun kalbinde 1.8 GHz, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 636 yonga setinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yonga setine 4 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 veya 64 GB olarak sıralanacak.

Motorola’nın diğer telefonları gibi, Moto Z3 Play de Moto Mods adını taşıyan aksesuarlarla uyumlu olacak. Bu aksesuarlardan biri olan ve telefona 5G bağlantı desteği getiren 5G Moto Mod isimli aksesuarın fotoğrafları da kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

Motorola Moto Z3 Play’in Brezilya’daki tanıtımın ardından pek çok ülkede satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER