Teknoloji

Moto Z3 Play ve 5G Moto Mod’u gösteren fotoğraflar internete sızdı

moto z3 playMotorola’nın Moto Z3 Play adını taşıyan akıllı telefonu yakında resmiyet kazanacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, sızıntılara da yenileri ekleniyor. Z3 Play’le ilgili en son sızıntıda hem akıllı telefonu hem de telefon için hazırlanan 5G Moto Mod’u görmek mümkün oluyor.

5G Moto Mod hakkındaki ilk dedikodular, çok uzun bir süre önce 2016’nın aralık ayında gündeme gelmişti. Ancak o dönemde fazla bir detay ortaya çıkmamıştı. İnternete sızan yeni fotoğraflar, 5G Moto Mod’un neye benzediğini de öğrenmeyi sağlıyor. Aksesuarda ilk olarak sol üst köşeye yerleştirilen anten göze çarpıyor.

Z3 Play’de 18:9 görüntü oranına sahip 6 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Bu ekranın 2160 x 1080 piksel çözünürlük sunacağı söyleniyor. Telefonun kalbinde sekiz çekirdekli 1.8 GHz Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti yer alacak.

Bu yonga setinde görsel yükü Adreno 509 GPU üstlenecek. Yonga setine ise 4 GB RAM ile 32 ya da 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Çift lensli arka kamera, 3000 mAh pil ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Z3 Play’in 2018’de tanıtılan en ince telefonlardan biri olacağı da iddia ediliyor.

Motorola Moto Z3 Play, 6 Haziran’da Brezilya’da tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER