Teknoloji

Motorola Moto Z3 Play 6 Haziran’da tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

motorola moto z3 playMotorola Moto Z3 Play ile 2018 model akıllı telefon portföyüne bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Telefonla ilgili sızıntıların yoğunluğu, Moto Z3 Play’in çıkışının çok da uzak olmadığını gösteriyor. Ancak bu izlenimi kuvvetlendiren başka işaretler de bulunuyor.

Motorola, 6 Haziran tarihinde Brezilya’da gerçekleştireceği tanıtım etkinliği için davetiyeleri göndermeye başladı. Söz konusu davetiyede, elinde telefon tutan bir kadın görünüyor. Kadının elinde telefon tutması, Motorola’nın önümüzdeki ay yeni bir telefon tanıtmasını neredeyse kesin hâle getiriyor.

Moto G6 ve Moto E5 serisinin tanıtımı geçtiğimiz günlerde Brezilya’da gerçekleştirilmişti. Dolayısıyla sırada Moto Z3 Play’in olması oldukça muhtemel görünüyor. Son sızıntılar, Moto Z3 Play için kullanıcılara birbirinden farklı dahili depolama alanı seçenekleri sunulacağını gösteriyor.

Motorola Moto Z3 Play’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 636 yonga setinin bulunması bekleniyor. Bu yonga setine 4 GB RAM’in ve 32 ya da 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. TurboPower şarj teknolojisine sahip 3000 mAh kapasiteli pil de telefonda yer alması muhtemel özellikler arasında bulunuyor. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını görmek içinse 6 Haziran tarihini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER