Teknoloji

Moto G8 Power Lite sızıntısı tasarımın detaylarını ortaya koyuyor

motorola moto g8 power lite

Motorola Moto G8 Power geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Qualcomm Snapdragon 655 işlemci ve 6.4 inç ekran taşıyan telefonun en önemli özelliği olarak enerjisini 5000 mAh kapasiteli pilden alması öne çıkıyor. Son dedikodular ise telefonun Moto G8 Power Lite adını taşıyan yeni bir versiyonunun yolda olduğunu gösteriyor.

Ünlü duyumcu Roland Quandt’ın paylaşımı da G8 Power Lite beklentisini kuvvetlendirecek türden. Quandt, telefonun özellikleri konusunda bilgi vermese de, paylaştığı fotoğraflarla tasarımı detaylı biçimde görmeye yardımcı oluyor.

Moto G8 Power’ın arkasında dört kamera bulunuyor. Moto G8 Power Lite’a ait fotoğraflarda ise arka kamera sayısının üçe indiği görülüyor. G8 Power Lite’ta ekran çerçevesi de biraz daha kalınlaşmışa benziyor.

G8 Power Lite’ta da ön kamera ekranın sol üst köşesindeki delikte yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı ise, Motorola’nın diğer pek çok telefonunda olduğu gibi, arka paneldeki Motorola logosunun içine yerleştirilmiş.

İddialara göre; G8 Power Lite, MediaTek Helio P35 işlemci taşıyor. Cihazın enerjisini 5000 mAh kapasiteli pilden alacağı da söylentiler arasında bulunuyor. İşlemci tercihine bakılınca G8 Power Lite’ın G8 Power’a kıyasla çok daha uzun bir pil ömrüne sahip olacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER