Teknoloji

Moto G Stylus 2021 modeli için sızan yeni fotoğraflar

moto g stylus 2021

Her zaman olduğu gibi Motorola’nın, piyasadaki en mütevazı ve en ucuz 5G özellikli modellerinden, Qualcomm’un en yeni ve en üst seviye işlemcisinden güç alan tam teşekküllü bir amiral gemisine kadar değişen bir dizi yeni Android cep telefonu hazırladığına dair haberler geliyor. Açıkçası, bu telefonların Samsung’un Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra modellerinin aldığı beğenileri doğrudan alması beklenmese de, ikinci nesil Moto G Stylus, diğer bir deyişle Moto G Stylus 2021, bu yılın başlarında çıkması planlanan en ilginç cihazlardan biri olacaktır.

Moto G Stylus 2021 olarak adlandırılan beklenen cihaz, yeni sızdırılmış bir fotoğraf koleksiyonunda görüldü. Telefon, yaklaşık bir ay önce ortaya çıkan Amazon ürün sayfasındaki hâlinden oldukça farklı görünüyor. Bu CAD tabanlı görüntülerin yanlış olma ihtimali tamamen ortadan kalkmasa da, Amazon’un daha da güçlendirilmiş 2021 model G Stylus için yer tutucu bir fotoğraf kullanmış olması kuvvetle muhtemel görünüyor.

E-ticaret devi bu çok uygun fiyatlı olması beklenen modelin ekranının 6.8 inç olduğunu belirtmişti. Böylelikle 2020’nin başlarında çıkmış ilk Moto G Stylus modelinin 6.4 inç ekranının üstüne çıkılacak. Ayrıca LG Stylo 7 5G gibi, yakın zamanda görünen bir telefonun ekranıyla da eşdeğer seviyede bir ekran göreceğiz.

Moto G Stylus 2021 ile LG Stylo 7 rekabet edecek

Biraz daha ince çerçevesi sayesinde Moto G Stylus 2021, tüm bu ekran alanını LG’nin modeline kıyasla daha kısa ve daha dar bir gövdeye sıkıştıracak şekilde gelecek. Kalemle kullanılabilen her iki orta segment telefon, modaya uygun şekilde delikli ekran tasarımını paylaşacak. Ancak önceki söylentilerin aksine, ikinci nesil G Stylus, kenar yerine arkaya yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusuyla gelebilir.

Telefonun arkasındaki kare şeklindeki kamera modülünün, 48 megapiksel ana kamera ile 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2MP derinlik sensörü ve 5MP makro lensi birleştirmesi bekleniyor. Böylelikle LG Stylo 7 5G modelinin arkasındaki üçlü lens dizilimine göre sayısal olarak avantaj elde edilecek.

Ne yazık ki, bu yeni sızdırılan Moto G Stylus 2021 Android telefonun 5G özellikli bir çeşidi hakkında hiçbir detay bulunmuyor. 4G destekli model için yurt dışında 300 dolar gibi düşük bir ücretin varlığı dillendiriliyor. Ayrıca önceki söylentilere uygun şekilde, bu LTE destekli telefonun Snadpragon 675 yonga set ile birlikte geleceği de dile getiriliyor.

İLGİLİ HABERLER