Teknoloji

LG Stylo 7 sızıntısı hem tasarımı hem de özellikleri gösteriyor

lg stylo 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG Stylo serisiyle Samsung’un Galaxy Note serisine bütçe dostu bir alternatif sunuyor. İki serinin cihazlarında da telefonun kasasına yerleştirilen bir kalem bulunuyor. Stylo 6’nın takipçisi biraz gecikse de, yeni sızıntı LG Stylo 7 hakkında önemli detaylar gösteriyor.

Yeni sızıntıda Stylo 7’nin yüksek çözünürlüklü görsellerin yanı sıra telefonun bazı detayları da görmek mümkün oluyor. Telefonun 6.8 inç büyüklüğündeki düz ekranının üzerinde ön kameranın yerleştirildiği bir delik bulunuyor. Stylo 6’da ön kamera çentiğe yerleştirilmişti.

Söz konusu bilgilerin telefonun 5G versiyonuna ait olduğunu belirtmekte fayda var. Cihazın boyutlarının 170.4 x 77.2 x 8.8 mm. olduğu ve kalınlığın kamera çıkıntısıyla birlikte 10 mm.’ye yükseldiği ifade ediliyor. Telefonun 4G versiyonunda ise çok küçük fiziksel farkların olduğu belirtiliyor.

lg stylo 7LG Stylo 7’nin teknik özellikleri ise şu an için belirsizliğini koruyor. Telefonun kamera sisteminin detayları da bilinmeyenler arasında yer alıyor. Daha önce telefonun arkasında dört kameranın olduğu iddia edilse de, görsellerde üç sensör görülüyor.

Görsellere göre, LG Stylo 7 kenara yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısıyla gelecek. USB-C girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakının varlığı da görsellerde fark edilen unsurlar arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER