Teknoloji

Moto G Stylus 2021 sızıntısı daha büyük ekran ve daha iyi kamerayı gösteriyor

moto g stylus 2021

2021 model Motorola Moto G Stylus, Amazon’da erkenden yayınlanan bir ilanda görüldü. Motorola’nın uygun fiyatlı ve kalemli telefonunun yeni versiyonu, Moto G9 Plus’a benzer bir cihaz profili çiziyor.

Telefonda 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekranın bulunduğu görülüyor. 2020 model Moto G Stylus’ta 6.4 inç büyüklüğünde bir ekran mevcut. Artık kaldırılan ilanda telefonun satış fiyatı 341 dolar olarak görülüyor. 2020 model G Stylus, ABD’de 299 dolar karşılığında piyasaya çıkmıştı.

Mevcut G Stylus’un en güçlü yönlerinden birisi de kamerasıyla çekilen fotoğraflardaki yüksek görüntü kalitesiydi. Motorola, yeni versiyonda kamera donanımını biraz daha iyileştiriyor. 48 megapiksel çözünürlüklü ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

Sızıntıya göre, 2021 model Motorola Moto G Stylus kutusundan Android 10 ile çıkacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4000 mAh kapasiteli pili verecek. Telefon için “Aurora Siyah” ve “Aurora Beyaz” olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunulacak. Telefonun resmi çıkış tarihi konusunda henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER