Eğlence

Mortal Kombat 1 için ilk oynanış videosu geldi: Kan görmeye ve ölüme hazır olun!

mortal kombat 1

Efsanevi dövüş oyunu serisi Mortal Kombat‘ın en yeni oyunu olan Mortal Kombat 1’in ilk oynanış videosu Summer Game Fest kapsamında paylaşıldı. Fragmanın bir hayli fazla kan ve kanlı ölüm barındırdığı konusunda şimdiden bir uyarı yapmakta fayda var. Videonun yaş sınırlaması nedeniyle sadece YouTube üzerinde izlenebildiğini de belirtelim.

Fragmana bakıldığında oyunun en son Mortal Kombat filminde değinilen temalardan bazılarına dokunduğu görülüyor. Etkinlikte boy gösteren serinin yaratıcısı Ed Boon, “Kameo dövüşçüleri” adını taşıyan yeni özellik hakkında bilgiler paylaştı.

Söz konusu özellik, akıllara Marvel vs. Capcom veya Dragon Ball FighterZ gibi oyunlarda sunulan oyuncu desteklerini getiriyor. Kameo dövüşçüleri dövüş sırasında ortaya çıkarak oyuncuların kombolarını uzatmalarına yardımcı olacak. Bu dövüşçüler özel olarak belirlenmiş bir kadro içinden gelecek. Listede Sonya Blade, Jax, Kano, Sub-Zero, ve Scorpion’un olduğu şimdiden biliniyor.

Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak?

Mortal Kombat 1, adının önerdiğinin aksine, serinin 29. oyunu. Ana serinin 12. üyesi olan oyun, geçtiğimiz ayki 30. yıl kutlamaları çerçevesinde duyurulmuştu. Oyunun hikayesi hakkında şu an için pek fazla şey bilinmiyor. Bilinen tek detay, oyunda zamanın geri sarılmış olması.

Sıkça Sorulan Sorular sayfası sayesinde oyunda Raiden, Liu Kang, Kitana, Johnny Cage gibi uzun süredir aşina olduğumuz karakterlerin yer alacağı da ortaya çıkmıştı. Yen fragman, oyunculara yeni karakterlerin sunulacağını da gösteriyor. Mortal Kombat 1, 19 Eylül’de oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER