EğlenceTeknoloji

Mortal Kombat 11 oyuncularına Robocop sürprizi

robocop mortal kombat

Mortal Kombat 11‘in geliştiricisi NetherRealm, oyuna popüler kültür ikonlarını eklemekten vazgeçmiyor. Oyunun 26 Mayıs’ta yayınlanacak Aftermath isimli indirilebilir içerik paketi, yeni bir hikayenin yanı sıra Fujin, Nightwolf, Shang Tsung ve Sheeva gibi dövüşçü karakterlere daha büyük roller getirecek. Ancak yeni Mortal Kombat 11 paketinin yıldızı RoboCop olacak gibi görünüyor.

Aftermath paketiyle birlikte RoboCop da oyuncuların Mortal Kombat’ta dövüştürebilecekleri karakterler arasına katılacak. NetherRealm ekibi “cyborg” polisi oyuna eklemek için Robocop’un yaratıcısı Peter Weller ile birlikte çalıştı.

Aftermath, ana hikayeyi sürdüren Mortal Kombat 11 için hazırlanan ilk kayda değer eklenti olma özelliğini taşıyor. Liu Kang ve Raiden zamanı yeniden başlatmak için fazla aceleci davranırken; Shang Tsung da gerçekliğin yok olmasını engellemek adına Kronika’nın tacı için zamanda geri gitmeleri gerektiğini hatırlatıyor. Yeni hikaye beraberinde yeni bölümler de getiriyor.

RoboCop gibi ilginç bir karakter getiren Mortal Kombat 11 güncellemesi, çeşitli işlevsel yenilikler de barındırıyor. Dolayısıyla yeni güncelleme, hikayeyi ileriyi götürmekle beraber boşlukları da dolduruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER