Teknoloji

Mophie Charge Stream kablosuz şarjda telefonu kullanmayı kolaylaştırıyor

mophie charge stream masa standı

Mophie Charge Stream adını taşıyan Qi kablosuz şarj özellikli masa standını tanıttı. En yeni iPhone modellerini destekleyen Charge Stream, Qi kablosuz şarj özellikli diğer telefonların enerjisini doldurmak için kullanılabiliyor.

Pek çok kablosuz şarj aracında telefonlar yatay vaziyette şarj ediliyor. Charge Stream ise aynı zamanda bir stand işlevi gördüğü için telefonu dik tutabiliyor. Böylelikle kablosuz şarj sırasında ekranı görmek ve telefonu kullanmak mümkün oluyor.

Charge Stream stand, Mophie’nin geniş ölçekli Charge Stream ailesinin üyeleri arasında bulunuyor. Charge Stream ailesiyle kullanıcılara farklı senaryolarda ve farklı ortamlarda kablosuz şarj imkanı da sunuluyor.

Mophie Charge Stream masa standı, 10 vat güç çıkışı gerçekleştirebiliyor. Samsung hızlı şarj desteğine sahip cihazlar için güç çıkışı 9 vat olarak optimize edilirken, Apple cihazlarda bu optimizasyon 7.5 vat olarak gerçekleştiyor. Qi kablosuz şarj özellikli tüm cihazları destekleyen aksesuar telefonu hem dikey hem de yatayken şarj edebiliyor.

Mophie Charge Stream masa standı satışa sunuldu

Mophie Charge Stream kutusundan 1,5 metre uzunluğunda USB kablosu ve Quick Charge 2.0 duvar adaptörü çıkıyor. Charge Stream, Mophie’nin internet sitesinden 69.95 dolar karşılığında satın alınabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER