Teknoloji

Microsoft 17 Nisan’da Surface Hub 2 etkinliği düzenleyecek

microsoft surface hub 2

Microsoft önümüzdeki ay ABD’nin New York şehrinde kurumsal odaklı yeni bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Yazılım devi, 17 Nisan’da gerçekleştireceği etkinliğin davetiyelerini basın kuruluşlarına göndermeye başladı. Microsoft Surface Hub 2 gibi ürünlerin ön planda olmasının beklendiği etkinlikte sahneyi bir süredir geleceğin Surface tabanlı ofisini oluşturmak için birlikte çalıştığı Steelcase‘le paylaşacak.

Microsoft tarafından gönderilen etkinlik davetiyesinde “Microsoft & Steelcase sizi birlikte ve daha iyi çalışmanın yeni yollarını deneyimlemeye çağırıyor” ifadesi yer alıyor. Şirketin etkinlikte Surface Hub 2S ile ilgili planlarını açıklaması bekleniyor. Surface Hub 2 geçtiğimiz yıl tanıtılmış, Surface Hub 2S’in çıkışı içinse 2019’un ikinci çeyreği işaret edilmişti.

Microsoft’un 50 inç büyüklüğündeki ekranı çıkarılabilir donanım kartuşlarıyla çalışıyor. Bu da kullanıcılara cihazlarını gelecekte yükseltme fırsatını veriyor. Şirket, 2020’de de Surface Hub 2X yükseltme kartuşunu çıkarmayı planlıyor. Bu kartuş da Surface Hub 2 sahiplerine yeni bir yazılım getirecek ve cihazı döndürme yeteneğini sunacak.

Microsoft Surface Hub 2 odaklı çalışmalarında geleceğin ofislerini oluşturmayı hedefliyor. Şirketin bu yönde attığı adımların bazılarının sonuçlarını 17 Nisan’daki etkinlikte görmek mümkün olacak. Etkinlikte mobilyaları ve Steelcase tarafından tasarlanan Surface aksesuarlarının da tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER