Teknoloji

Microsoft yöneticilerinin Surface Duo paylaşımları devam ediyor

microsoft surface duo

Microsoft‘un Windows 10X işletim sistemli Surface Neo‘nun çıkışını 2020’nin sonrasına ertelediğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Ancak Surface Neo ile birlikte tanıtılan bir diğer yenilikçi ürün olan Microsoft Surface Duo için bir sorun yok gibi görünüyor.

Yazılım devi, bir süredir Surface Duo’nun tamamlanmış veya tamamlanmaya yakın olduğuna dair ipuçları veriyor. Çift ekranlı telefonun planlanandan daha önce satışa çıkabileceğine yönelik iddialar gündeme gelse de, Surface Duo’nun yıl sonundan önce raflardaki yerini almasına pek ihtimal verilmiyor.

Kısa süre önce Microsoft’un ürün şefi Panos Panay, Surface Duo ile çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmıştı. Şimdi de; şirketin kurumsal başkan yardımcısı Brad Anderson, cihazı kullanırken görüldüğü bir fotoğrafı Twitter hesabında yayınladı.

Surface Duo’da 5.6 inç büyüklüğünde iki ekran bulunuyor. Bu ekranların 1800 x 1350 piksel çözünürlüğe sahip olduğu söyleniyor. Microsoft’un telefon için şimdiye kadar yaptığı resmi paylaşımların odak noktasında üretkenlik bulunuyor. Çift ekranın varlığı, özellikle çoklu görev konusunda kullanıcılara önemli bir avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

Surface Duo’nun giriş seviyesi olarak tanımlanan versiyonunda 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının bulunması bekleniyor. Surface Pen desteği de çift ekranlı akıllı telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Microsoft yöneticilerinin Surface Duo paylaşımlarına önümüzdeki dönemde yenilerinin eklenmesi sürpriz olmayacaktır. Bu paylaşımların erken bir çıkışın habercisi olup olmadıkları ise zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER