Teknoloji

Microsoft yöneticisi Surface Duo ile çektiği fotoğrafı paylaştı

microsoft surface duo

Microsoft Surface Duo, geçtiğimiz yıl düzenlenen Surface etkinliğinde gözler önüne çıkmıştı. Yazılım devi, Surface Duo ile uzun süredir konuşulan çift ekranlı telefon planlarını somutlaştırmıştı.

Surface Duo henüz piyasaya çıkmış değil. Ancak Microsoft’un üst düzey yöneticileri şimdiden bu telefonu kullanıyor. Bu isimlerden biri olan şirketin ürün şefi Panos Panay, Surface Duo ile çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Böylelikle Surface Duo’yla çekilen bir fotoğraf ilk kez sosyal medyada boy göstermiş oldu.

Surface Duo’nun hemen aşağıda izleyebileceğiniz ürün videosunda cihazın dışında bir kameranın bulunmadığı görülebiliyor. Dolayısıyla Panay’ın paylaştığı fotoğrafın ön/iç kamerayla çekildiği söylenebilir.

Panay’ın paylaştığı fotoğrafta küresel koronavirüs salgını nedeniyle eğitimine evde devam eden oğlu Costas görülüyor. Instagram fotoğrafta ciddi ölçüde bir sıkıştırma yaptığı için Surface Duo’nun çektiği fotoğraf üzerinden kamerayla ilgili pek fazla çıkarım yapmak mümkün olmuyor.

Fotoğraftaki renkler ve dinamik aralığın makul seviyede göründüğü söylenebilir. Ancak Surface Duo’nun kamerasıyla ilgili daha net bir yargıda bulunmak için daha fazla örnek fotoğraf görmek gerekiyor. Microsoft’un Surface Duo’da “birinci kalite” bir kamera deneyimi vadettiğini hatırlatmakta da fayda var.

Microsoft Surface Duo yıl sonunda piyasaya çıkacak

Surface Duo, 2020’nin sonunda satışa sunulacak. Şirketin cihazı 2019 model donanımlarla daha erken piyasaya sürebileceği iddia edilse de, Microsoft’un bu yönde bir hazırlığı yok gibi görünüyor.

Microsoft Surface Duo, 5.6 inç büyüklüğünde iki ekrana sahip. Surface Pen desteğine sahip cihaz, Android işletim sistemiyle çalışıyor. Surface Duo’nun teknik özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER