Teknoloji

Microsoft eğitim odaklı ürünlerini tanıtmak için bir etkinlik düzenliyor

Microsoft mistral

Microsoft, 9 Kasım tarihinde bir etkinlik gerçekleştiriyor. Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak olan bu etkinlik eğitim teknolojilerine odaklanacak.

Etkinlikle ilgili detaylar pek fazla değil, ancak Microsoft’un etkinlikle ilgili açıklamasında, “Pandeminin bıraktığı öğrenme boşluklarını incelerken en son teknoloji çözümlerine içeriden bir bakışı paylaştığımız 9 Kasım Salı günü yerel saatle 09:00’da bize katılın. Microsoft ortaklarından, okul liderlerinden ve birkaç özel misafirden haber alın ve Microsoft Eğitim’den yeni ve mevcut teknolojiler hakkında bilagi edinin.” ifadeleri yer alıyor.

Etkinlik, şirketin yeni işletim sistemi Windows 11’i dağıtıma çıkarmasından sadece bir ay sonra gerçekleşiyor. Belki de şirket, Windows 11 yolunda yakında sunmayı planladığı eğitim odaklı yenilikleri detaylandıracak.

Microsoft’un yeni ve mevcut teknoloji olarak nitelendirdiği belirsiz ipucu, etkinlikte yeni donanımları da görebileceğimizi gösteriyor. Şirket, eylül ayındaki bir etkinlikte yeni Surface ürünlerini tanıtmıştı. Ancak şirket henüz 2021’de yeni donanımları tanıtmayı bitirmedi gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER