Teknoloji

Meizu 17’nin tanıtım tarihi belli oldu

meizu 17 pro

Meizu 17 hakkındaki dedikodular uzun bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Akıllı telefonun 2020’nin ilk çeyreği bitmeden tanıtılması beklense de, bu beklenti gerçeğe dönüşmemişti. Daha sonraki başka bir sızıntıda ise Meizu 17’nin tanıtım tarihi olarak 15 Nisan işaret edilmişti. Ancak şirketten gelen paylaşım bu tarihin de doğru olmadığını ortaya koydu.

Meizu 17’nin tanıtımı 17 Nisan’da yapılacak. Şirket tarafından Weibo’da paylaşılan tanıtım etkinliği afişinde “mSmart 5G” ifadesinin bulunması, Meizu 17’de 5G desteğinin de bulunacağı anlamına geliyor. Telefonun tanıtım etkinliği, Türkiye saatiyle 09:30’da başlayacak.

Meizu 17’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı, geçtiğimiz yılın aralık ayında doğrulanmıştı. Dolayısıyla en azından işlemci tarafında cihazın ne sunacağı biliniyor. Ancak diğer özellikler konusunda Meizu’dan bir işaret gelmiş değil.

Ancak pek çok telefonda olduğu gibi, Meizu 17’de de sızıntılar kullanıcılara önemli işaretler veriyor. Sızıntılara göre, Meizu 17’de 90Hz yenileme oranına sahip bir ekran bulunacak. 1080p çözünürlüklü bu OLED ekranın sağ üst köşesindeki delik ise telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapacak. Telefonun arkasındaki dört kamera sensörü ise yatay şekilde panelin orta üst kısmında yer alacak.

Meizu 17, 30W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olacak. Telefonun Pro versiyonunun ise 65W şarj desteğiyle geleceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER