Teknoloji

Meizu 17’den ilk detaylar geliyor

meizu 16t 17

Meizu, Meizu 16T‘nin tanıtılmasından bu yana sosyal medyada sessizliğini koruyordu. Ancak Qualcomm’un Snapdragon 865 ve Snapdragon 765 işlemcilerini tanıtmasının ardından Meizu’nun Weibo hesabı yeniden aktif hâle geldi. Şirket, 5G destekli yeni telefonu Meizu 17 için yeni bir ipucu daha verdi.

Meizu’nun yeni telefonunun geliştirme sürecinde sona yaklaşılmış gibi görünüyor. Şirket tarafından paylaşılan son görselde, “Meizu 17’yi ilk kez nasıl deneyimleyebilirsiniz?” sorusu ve 13 Aralık tarihi görülüyor.

Meizu 17’ye dair detaylar henüz belirsizliğini koruyor. Ancak telefona ait olduğu söylenen görseller, ön panelin tamamını kaplayan bir ekranı gösteriyor. Bu ekranın üstünde ön kameranın yerleştirileceği küçük bir kameranın bulunacağı belirtiliyor.

Meizu 17 üç arka kamerayla gelecek

Meizu 17’nin arkasında üç sensörlü bir kamera sisteminin yer alması bekleniyor. Bu sistemde ana kamera görevini 48 veya 64 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği söyleniyor.

Meizu 17’nin 2020’nin birinci çeyreğinde tanıtılacağı ve Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ile Snapdragon X55 modem taşıyacağı belirtiliyor. Meizu’nun akıllı telefonun 5G desteği bulunmayan daha uygun bir fiyatlı versiyonunu çıkarıp çıkarmayacağı da şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER