Teknoloji

Meizu 17 serisi tanıtım öncesinde testlerden geçmeye devam ediyor

meizu 17
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Meizu 17 ve 17 Pro, 8 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Meizu’nun uzun süredir yaptığı paylaşımlar sayesinde iki telefonla ilgili pek çok detay biliniyor. Ancak seriyle ilgili son haberin kaynağı Meizu tarafından yapılan bir paylaşım değil. Hem Meizu 17’nin hem de Pro versiyonun benchmark testi sonuçları Geekbench’in veri tabanında görüldü.

Meizu 17’nin 8 GB, Pro’nun ise 12 GB RAM’e sahip versiyonuyla geçtiği test, her iki cihazın da Android 10 ile geleceğini bir kez daha gösteriyor. Android 10’un FlyMe OS 8.1 kullanıcı arayüzü içinde sunulacağı daha önce Meizu tarafından doğrulanmıştı.

Her iki telefonda da Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı da test sonuçlarında görülenler arasında yer alıyor. Snapdragon 865’in varlığı, 5G desteği ihtimalini de çok yüksek bir seviyeye çekiyor.

İkili içinde öne çıkan kuşkusuz Pro model olacak. 27W kablosuz şarj ve 40W kablolu şarj gibi özelliklere sahip olacak olan telefon, UFS 3.1 depolama alanı ve LPDDR5 RAM ile gelecek. Akıllı telefonun halka flaşlı dörtlü kamera sisteminde ise ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü kamera üstlenecek.

17 Pro’nun Super AMOLED ekranı, 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Ekranın üstündeki yuvarlak kamera deliği ise 32 megapiksel çözünürlüklü kameraya ev sahipliği yapacak. Meizu 17’de 4500 mAh kapasiteli pil bulunacağı açıklansa da, Pro versiyonun pil kapasitesi konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

Meizu 17 serisiyle ilgili tüm detaylar için tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER