Teknoloji

Meizu 17 serisinin özellikleri tanıtım öncesinde netleşmeye devam ediyor

meizu 17

Meizu 17 serisi önümüzdeki hafta içinde gözler önüne çıkacak. Seride standart Meizu 17’ye Pro versiyonun da eşlik edeceği artık biliniyor. Meizu tarafından yapılan resmi paylaşımlar, 90Hz yenileme oranına sahip ekran ve 64 megapiksel ana kameranın telefonun ortak özellikleri olacağını gösteriyor.

Bu resmi paylaşımların yanında telefonlara dair sızıntılar da devam ediyor. “Güvenilir” olarak tanımlanan bir kaynak tarafından Weibo’da yapılan bir paylaşım, akıllı telefonun Pro versiyonunda “Süper kablosuz mCharge” özelliğinin bulunacağını ortaya koyuyor.

Meizu’nun Weibo’da paylaştığı tanıtım görselleri büyük ölçüde kendilerini açıklıyor. Ancak Pro versiyon için yapılan paylaşımlardan biraz daha fazla bilgi çıkarmak mümkün oluyor. Örneğin, bu telefonda Meizu’nun OneMind 4.0 yazılım hızlandırıcısının bulunacağı paylaşılan görseller sayesinde görülüyor.

Meizu 17’nin 64 megapiksel çözünürlüklü arka kamerası artırılmış gerçeklik filtreleri ve çıkartmalarıyla desteklenecek. Pro versiyonda Wi-Fi 6 ve NFC desteği de sunulacak. Bu modelin kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemci bulunacağı da tanıtım materyallerinde görülüyor.

Meizu 17 serisi 8 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. 90Hz ekran ve 64 megapiksel arka kameranın yanı sıra 4500 mAh pil, 30W kablolu şarj, UFS 3.1 depolama alanı gibi özellikler de şimdiden doğrulanmış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER