Teknoloji

Meizu 17 serisinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor

meizu 17

Meizu 17 serisi 8 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak sızıntılar ve bizzat Meizu tarafından yapılan paylaşımlar sayesinde telefona dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Bu detaylara yenileri eklenmeye de devam ediyor.

Meizu tarafından yapılan resmi paylaşımlara göre, serinin üyelerinde Samsung tarafından üretilmiş özel Super AMOLED ekran panelleri bulunacak. Bu panelin 90Hz yenileme hızına sahip olacağı ve ekranın üstünde 32 megapiksel ön kameranın yerleştirildiği bir kesiğin bulunduğu, daha önce yapılan paylaşımlar sayesinde görülmüştü.

Meizu’nun 17 serisine dair yeni duyuruları bununla da sınırlı kalmadı. Şirket, yeni akıllı telefonlarında NFC desteğinin bulunacağını da ayrı bir paylaşımla açıkladı.

Çin’de ön kayıtları şimdiden açılan Meizu 17 ve 17 Pro’yla ilgili bilinenlerin listesi oldukça uzun. Telefonlarda Meizu’nun mEngine 3.0 adını taşıyan yatay doğrusal motoru, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ve UFS 3.1 depolamanın sunulacağı daha önce açıklanmıştı. 64 megapiksel ana kamera, 4500 mAh pil ve 30W kablolu hızlı şarj desteği de bilinenler arasında yer alıyor. Bunlara ek olarak, Pro versiyonda kablosuz şarj, seramik arka panel ve özel yeşil renk gibi ekstra seçeneklerin sunulacağı da biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER