Eğlence

Matrix Resurrections için yeni fragman

matrix resurrections

Matrix Resurrections 22 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin izleyicilerle buluşmasına üç hafta kalmışken, yapımcı Warner Bros. yeni bir fragman paylaşarak heyecanı biraz daha artırmaya çalışıyor.

“Déjà Vu” (“Bunu daha önce yaşamıştım” duygusu) adını taşıyan yeni fragman, Trinity’nin yani Carrie-Anne Moss’un sesiyle açılıyor. İlk filmden alınan bu replik şu şekilde: “Déjà Vu Matrix’te genellikle bir arızadır. Bir şeyi değiştirdiklerinde olur.”

Bu cümle birkaç kez tekrarlanıyor. Bir kara kedinin tıpkı ilk filmde olduğu gibi Neo’nun önünden geçtiği görülürken, daha sonra da Neo, Trinity, Morpheus ve Merovenj gibi karakterlerin hem genç hem de yaşlı hâlleri gösteriliyor.

Tıpkı filmin eylül ayında yayınlanan ilk fragmanında olduğu gibi, bu fragmanda da fonda Jefferson Airplane’in White Rabbit şarkısını duyuyoruz. Videonun sonunda büyük harflerle “CHANGE” (Değişim) yazısı ekrana gelirken, “Yeni bir şey yapmak için neden eski kod kullanılır?” sorusu duyuluyor. Ardından da “Belki de bu olduğunu düşündüğümüz hikaye değildir” cümlesi geliyor.

Matrix üçlemesi, 70’lerin ikinci yarısında ve 80’lerde doğanların hayatında önemli bir yere sahip. Dolayısıyla Matrix Resurrections pek çok kişi için eski bir dostun geri dönüşüne benzer bir anlam ifade ediyor. Bu geri dönüşün nasıl bir etki yaratacağını görmek için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER