EğlenceManşetler

Matrix Resurrections için bir fragman daha – Video

matrix resurrections

Çok yakında izleyicilerle buluşacak olan Matrix Resurrections için geri sayımda sona yaklaşılırken, filmden bir fragman daha geldi. Gizem dozunu biraz daha artıran bu yeni fragmanda da orijinal üçlemedeki bazı fikirler, sahneler ve anlar tekrar hatırlatılıyor. Bütün bu karmaşada gayet net anlaşılan tek şey ise Neo’nun (Keanu Reeves) hâlâ Kung Fu bilmesi oluyor.

Yeni fragmanın aksiyonu Matrix’in dijital dünyası ve bu dünyanın dışında kalan “kıyamet sonrası” dünya arasında geçiş yapıyor. İlk üç filmden kesitler de barındıran fragmanda neyin olduğu pek net anlaşılmıyor. Ancak filmin ana odak noktasının Neo’nun Trinity ile yeniden buluşmak için çabalamak olduğu anlaşılıyor.

Filmin pazarlamasında da “tekrarlanan zincir” fikrinin üstüne odaklanıldığı anlaşılıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanda da geçmiş filmler ve Resurrections arasındaki benzerliklere değinilmiş, ancak “bu düşündüğümüz hikaye değil” mesajı da vurgulanmıştı. Matrix dünyasının gerçeğin yaratılabildiği ve manipüle edilebildiği fikri üstüne kurulduğunu düşününce yönetmen Lana Wachowski’nin de izleyicinin beklentilerini yerinden sökmeyi amaçladığı söylenebilir.

Matrix Resurrections, 22 Aralık’ta gösterime girecek. Yani fragmanların oluşturduğu gizemin çözülmesi için fazla beklemek gerekmeyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER