EğlenceManşetler

Yeni Matrix filmi için hazırlıklar başladı

matrix 4 keanu reeves matrix 5

Matrix serisinin 2021’de yayınlanan geri dönüş filmi Matrix Resurrections, izleyicilerden pek iyi reaksiyon almamıştı. Ancak bu durum, Warner Bros. Discovery’yi seriyi sürdürmekten alıkoymamış gibi görünüyor. Deadline’ın haberine göre, şirket Matrix 5 için kolları sıvadı.

Serinin beşinci filmin Marslı filminin senaristi Drew Goddard tarafından kaleme alınacağı ve yönetmenliği de yine Goddard’ın üstleneceği açıklandı. Serinin yaratıcılarından Lana Wachowski de beşinci filmin yapımcılarından biri olacak.

Matrix 5 hakkındaki detaylar belirsizliğini koruyor

Filmin resmi adının ne olacağı ve ne zaman vizyona gireceği şu an için belirsizliğini koruyor. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henwick gibi yıldızların yeni filmde rol alıp almayacağı da şu an için bilinmiyor.

Warner Bros. Motion Pictures yapım şefi Jesse Ehrman yaptığı açıklamada, Goddard’ın serinin geleceği için “Lana ve Lilly’nin (Wachowski) 25 yıl önce başlattığı şeyi onurlandıracak” yeni bir fikirle stüdyoya geldiğini söyledi. Ehrman, Goddard’ın seriye ve karakterlere olan sevgisini yansıtan özel bir bakış açısı sunduğunu da sözlerine ekledi.

Goddard ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Matrix filmlerinin hem sinemayı hem de hayatımı değiştirdiğini söylemek abartı olmaz. Lana ve Lilly’nin mükemmel sanatçılığı bana her gün ilham veriyor ve onların dünyasında hikayeler anlatma şansına sahip olduğum için minnettarım.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER