Eğlence

Matrix 4’ün gösterime giriş tarihine koronavirüs ertelemesi

Matrix 4 Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ile geliyor

Matrix 4, açıklandığı andan itibaren sinema severlerin merakla beklediği filmler arasına girmişti. Filmin yapımcısı Warner Bros., serinin hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı ve filmin vizyona giriş tarihinin ertelendiğini açıkladı.

Normal şartlar altında 21 Mayıs 2021’de vizyona girmesi planlanan film, 1 Nisan 2022’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu gecikmenin sebebini tahmin etmek ise çok zor değil. Sinema dünyasında taşları yerinden oynatan koronavirüs salgını, Matrix 4’ün çıkış tarihinin de değiştirilmesine neden oldu.

Warner Bros. Matrix 4’ün vizyon tarihini sinemaların kapanması nedeniyle genel takviminde gerçekleştirdiği düzenlemler kapsamında gerçekleştirdi. Stüdyo; Witches, Godzilla vs. Kong, Tom ve Jerry gibi filmlerin çıkış tarihinde de değişikliğe gitti.

Matrix 4’ün çekimleri koronavirüs salgını patlak vermeden önce başlamıştı. Almanya’nın başkenti Berlin’de yapılan çekimlerden bazı kareler de internete sızmıştı. Daha önce yapılan açıklamalarda, filmin vizyon tarihinin değişmesinin pek muhtemel olmadığı belirtilmişti.

Matrix 4, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’u yeniden bir araya getiriyor. Lana Wachowski’nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris ve Jada Pinkett Smith gibi isimler de bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER