Eğlence

Matrix 4 ne zaman çıkacak; Warner Bros. duyurdu

matrix 4 keanu reeves matrix 5

Dördüncü Matrix filmi için ne kadar beklememiz gerektiği en sonunda belli oldu. Warner Bros. sinema tarihinin en önemli üçlemelerinden bir tanesinin devam filminin çıkış tarihini açıkladı. Matrix 4 için 2021 ilkbaharına kadar sabretmeniz gerekecek.

Film stüdyosunun açıkladığına göre Matrix 4, 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. Film tam da sinema sezonunun şenlendiği bir zamanda salonlarda olacak. Bu tarihin seçilmesi yeniden canlandırılan seriye oldukça güvenildiğini gösteriyor. Üstelik film tam da Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick 4 filmiyle aynı günde (en azından ABD için) gösterimde olacak.

Dördüncü filmin senaryosu hakkında henüz fazla bir bilgi olmasa da, kadro iyice şekilleniyor. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss şu anda rol alacaklarını bildiğimiz tek oyuncular. Neil Patrick Harris, Game of Thrones‘da Nymeria karakterini canlandıran Jessica Henwick ve Yahya Abdul-Mateen II (Us ve Watchmen) de filmde yer alacaklar.

Filmin yapımcılarından Lana Wachowski de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Aynı zamanda yapımcılık ve senaristlik görevlerinde de bulunacak. Belli olan noktalardan bir tanesi de filmden beklentilerin ve endişelerin birbiriyle eşit olacak şekilde fazla olması. The Matrix ve onun robotlarla kontrol edilen sanal dünyası günümüzde nasıl yorumlanacak, bunu görmeyi merakla bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER