Eğlence

Matrix 4’ün tam ismi için yeni iddia

Matrix 4 Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ile geliyor

Sinema tarihinin kült serilerinden biri olan Matrix, bu yıl dördüncü filmiyle geri dönecek. Film, bazı ülkelerde sinema salonlarıyla eş zamanlı olarak HBO Max’te de gösterime girecek. Şimdiye kadar Matrix 4 adıyla anılan filmin resmi adının ne olacağı konusunda ise yeni bir iddia gündeme geldi.

Kısa süre önce yayınlanan bir fragman, filmin Matrix adıyla gösterime gireceğini düşündürmüştü. Ancak Reddit ve Twitter’da yapılan paylaşımlar, başka bir seçeneği gösteriyor. Artık silinen bir Instagram paylaşımından alındığı belirtilen ekran görüntülerinden hareketle filmin “Matrix Resurrections” (Matrix Diriliyor) adıyla vizyona gireceği iddia ediliyor.

Bu ismi doğrulamak şu an için mümkün değil. Ancak söz konusu ismin kulağa mantıklı geldiğini de belirtmek gerekiyor. Filmin başrol oyuncuları Keanu Reeves ve Carrie Anne-Moss’un daha önceki filmlerde yaşadıkları da ismi anlamlı kılıyor.

Son açıklamaya göre, Matrix 4 22 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak. Ancak Godzilla vs. Kong’un vizyon tarihinin değiştirilmesinin Matrix 4’ü de etkileyebileceği belirtiliyor. Filmin adı ve kesin vizyon tarihi konusunda daha net bilgiler için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER