Teknoloji

Marshall Uxbridge Voice AirPlay 2 ve Alexa desteğiyle geliyor

marshall uxbridge voice

Zound Industries‘in Bluetooth hoparlör portföyünün en yeni üyesi, Marshall Uxbridge Voice oldu. Uxbridge Voice, seriye AirPlay 2 desteğini getirmesi nedeniyle ayrı bir öneme sahip. Hoparlör Apple’ın en yeni iletim teknolojisinin yanı sıra standart Bluetooth teknolojisini ve Spotify Connect’i de destekliyor. Uxbridge Voice ile Amazon’un sesli asistanı Alexa ile de iletişim kurulabiliyor.

Uxbridge Voice’un fiziksel kontrol araçları, Marshall markasıyla sunulan diğer hoparlörlerden biraz farklı. Daha önce çıkan Marshall markalı hoparlörlerde şirketin meşhur gitar amfilerindeki gibi küçük topuzlarla ses yüksekliği, bas ve tiz ayarları yapılıyordu.

Uxbridge Voice’ta ise bu topuzların yerini hoparlörün üstüne yerleştirilen basma butonlu üç anahtar alıyor. Hoparlörün üstünde müziği başlatma ve durdurma butonu ile mikrofonu kapatma butonu da mevcut.

marshall uxbridge voice

AirPlay 2 ve Alexa desteği ise Uxbridge Voice’un aynı teknolojiyi kullanan diğer hoparlörlerle eşleştirilebilmesini ve çok odalı bir sistem kurulabilmesini mümkün hâle getiriyor.

Marshall Uxbridge Voice, yurt dışında 8 Nisan itibarıyla satışa sunulacak. Hoparlörün ABD fiyatı 199 dolar, Avrupa fiyatı ise 199 avro olarak belirlendi. Uxbridge Voice’un Google Asistan destekli versiyonu ise 11 Haziran’da satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER