Teknoloji

Logitech Logi Dock evden katılacağınız toplantılar için tasarlandı

logitech logi dock
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Logitech, pandemi sonrası hibrit iş gücünün yeni gerçekleri için tasarlanmış yeni hepsi bir arada bağlantı istasyonunu duyurdu. “Pandemi vurduğunda, evden çalışma dünyasında ihtiyaçlarını ve acı noktalarını anlamak için son kullanıcılarımızla inanılmaz miktarda zaman harcadık. Sonuç Logi Dock oldu” diyor Logitech video işbirliğinin genel müdürü ve başkan yardımcısı Scott Wharton.

399 dolar yurt dışı fiyatına sahip olan Logi Dock, tek bir kablo bağlantısıyla bir dizüstü bilgisayarı şarj ederken beş adede kadar USB cihazı ve iki adede kadar monitör bağlamanıza olanak tanıyor. Bağlantı istasyonunun kendisi dev bir hoparlör niteliğini de taşıyor, çünkü aynı zamanda toplantılar düşünülerek tasarlanmıştır. Logi Dock’ta, Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom’da videoyu hızla kapatmanıza veya devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan toplantı denetimleri var. Logitech, ayrı bir özel mikrofon veya kulaklık kullanmak zorunda kalmadan toplantılara katılmayı kolaylaştıran yerleşik bir gürültü önleyici hoparlör bile sunuyor.

Logitech’in Logi Tune yazılımı sayesinde Logi Dock takviminize de entegre oluyor. Bir toplantı başlamak üzereyse, Logi Dock size bildirmek için aydınlanır ve yalnızca yuvaya dokunarak toplantıya katılabilirsiniz. Logi Dock’u toplantılar için kullanmıyorsanız, PC’niz veya Bluetooth özellikli herhangi bir cihaz için hoparlör olarak da kullanabilirsiniz.

Logi Dock, arkada iki adet USB-A 3.0 bağlantı noktasının yanı sıra iki adet USB-C 3.1 Gen 1 bağlantı noktası, bir DisplayPort, bir HDMI bağlantı noktası, bir USB-C yukarı akış, bir Kensington kilit yuvası ve bir Bluetooth eşleştirme düğmesi içerir. Ayrıca yan tarafta bir adet USB-C 3.1 Gen 1 bağlantı noktası var.

Logitech Logi Dock, 2021 sonlarına doğru grafit ve beyaz renk seçenekleriyle yurt dışında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER