EğlenceManşetler

Logan Paul başından geçenleri anlatan bir belgesel hazırlıyor

logan paul

Logan Paul video günlüklerine son vermiş olabilir, ancak YouTuber kendi belgesel serisini hazırlayan ve kanalı üzerinden yayınlayan çevrimiçi kişilikler arasına katılıyor. Yayınladığı son videoda Paul, bu yılın başında olanlarla ilgili her şeyi içeren bir belgesel hazırlamakta olduğunu söyledi. Bu belgeselde ocak ayında olan her şey, hayatında nerede olduğu ve başına neler geldiği anlatılacak.

Ocak ayı önemli, çünkü Paul o zamanlar Japonya’da yer alan ve “İntihar Ormanı” olarak da anılan Aokigahara ormanında karşılaştığı bir cesedi filme aldığı ve bunu videoda yayınladığı nedeniyle çok eleştirilmişti. Bu hareket nedeniyle dünya çapında eleştirilmekle kalmamış, aynı zamanda YouTube’un site genelinde uyguladığı politikaları değiştirmesine de yol açmıştı. Paul, özür niteliğindeki hareketleri kapsamında, intihar bilinçliliği ile ilgili bir videoda yayınlamıştı. Daha sonra da klasik tarzda, içinde ölü fare ve benzeri ilginç, bazen de iğrenç içerikleri barındıran videolar yayınlamaya devam etmişti.

Söz konusu belgesel, söylediğine göre, yetiştirilme tarzına da değinecek. Bu, Paul’un neden lisesindeki güreş takımını ziyaret edip onlara neden hayat dersi verdiğini açıklıyor. YouTuber, çocukların bugünlerde ilhama ihtiyaç duyduğunu söylüyor. Kendilerine ileri bakmalarını söyleyecek ve onları motive edecek insanlara gerek duyduklarını da ekliyor.

Logan Paul’un ilginç hareketleri bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. 25 Ağustos’ta o ve küçük kardeşi Jake, Manchester Arena’da YouTuber’lar KSI ve Deji ile bir boks müsabakası gerçekleştirecek. KSI da, Sony Pictures Home Entertainment tarafından dağıtılacak Can’t Lose adlı bir belgesel filmi hazırlıyor. Filmde KSI’nin YouTube Joe Weller ile gerçekleştirdiği maç öncesi nasıl hazırlandığı konu ediliyor. Film 10 Ağustos’ta dünya çapında yayına girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER