Teknoloji

LG ve Türk Telekom’dan G7 ThinQ, Q7+ ve Q Stylus+ kampanyası

lg g7 thinq lg kazandırıyor Türk telekom kampanyası

LG Türkiye; LG G7 ThinQ, Q7+ ve Q Stylus+ için bir kampanya başlattı. Şirketten gelen açıklamaya göre, sadece Türk Telekom mağazalarından alınan telefonlar için geçerli olacak kampanya 14 -16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kampanya kapsamında, Türk Telekom mağazalarından satın alınan G7 ThinQ, Q7+ ve Q Stylus+ model telefonlarının kaydını LG Kazandırıyor kampanya web sayfasına 23 Eylül 2018 tarihine kadar yapan kullanıcılar birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak.

Kampanya kapsamında G7 ThinQ alan kullanıcılar LG PK5 Bluetooth hoparlör ve LG X BTS Aksesuar Paketinin (Şeffaf Kılıf, Kırılmaz Cam ve BTS Photocard) sahibi olurken; Q Stylus+ veya Q7+ satın alan kullanıcılara LG PH1 Bluetooth hoparlör ve LG X BTS Aksesuar Paketi (Şeffaf Kılıf, Kırılmaz Cam ve BTS Photocard) hediye edilecek. Hediye ürün kazanmak isteyen kullanıcıların kampanya ait olan web sitesine kişisel bilgilerini, satın aldıkları ürünün IMEI numarasını ve fatura kopyasını girmesi yeterli olacak.

Snapdragon 845 işlemcili LG G7 ThinQ‘da 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. LG G7 ThinQ’nun 6.1 inçlik IPS LCD ekranı, selefindeki ekrandan yaklaşık yarım santim daha büyük olsa da, tek elle kullanmayı mümkün kılıyor. Toz ve su geçirmezlik tarafında IP68 sertifikasına sahip olan LG G7 ThinQ’nun gövdesi zorlu ortamlara dayanıklılığını da MIL-STD 810G standartlarına uyarak gösteriyor.

LG’nin Q serisi telefonlarının en yeni modeli LG Q7+ ise 4GB RAM ve 64GB dahili hafıza, portre modu destekli kamera, QLens, Hi-Fi ses sistemi, DTS:X 3D Surround Ses, IP68 su ve toz geçirmez koruma sistemi, hızlı şarj ve parmak izi sensörü gibi özellikleri barındırıyor.

LG’nin üst sınıf özelliklere sahip, orta segment akıllı telefonu LG Q Stylus+ da, şirketin deyimiyle metalik gövdenin çevrelediği 6.2 inçlik FHD+ FullVision ekranı ile kullanıcılara parlak ve canlı renklerle üstün seyir deneyimi yaşatıyor. LG Q Stylus+’ın gövdesine yerleştirilmiş bir kapasitif ekran kalemi de yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER