LG katlanabilir ekranlı telefon çıkarması beklenen üreticiler arasında yer alıyor. Güney Koreli şirket, bu konudaki çeşitli ipuçlarını daha önce vermişti. Geçtiğimiz aylarda da LG’nin konuya dair duyuruyu Las Vegas’ta gerçekleşecek CES 2019′da yapacağına dair haberler gündeme gelmişti. Böylelikle LG’nin katlanabilir ekranlı telefonunun asıl lansmanını şubat ya da martta yapması beklenen Samsung’a karşı avantaj kazanacağı belirtilmişti.
Ancak LG’nin bu konuya ilişkin planları değişmiş gibi görünüyor. Daha önce Güney Koreli şirketin katlanabilir ekranlı telefonunun lansmanı için CES 2019’u işaret eden ünlü duyumcu Evan Blass, Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda bu ihtimalin hızla azaldığını ifade etti.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung’un patenti aramayı telefon çalmadan reddetmeyi tarif ediyor

YouTube, kullanıcıların kendi video akışını oluşturmasına izin verecek

Evde Ortak Kullanım İçin All in One Bilgisayar Seçerken Nelere Bakılmalı?

Xiaomi 18 Pro serisinin küresel satış planı netleşmeye başladı

Apple Podcast’ler ücretli aboneliklere özel videolar getiriyor
8 Ocak’ta kapılarını açacak olan CES 2019, 11 Ocak tarihine kadar devam edecek.
LG katlanabilir ekranlı telefon çıkarma konusunda hazırlık içinde olan tek üretici değil. Samsung katlanabilir ekranlı telefon prototipini geçtiğimiz ayın başlarında sergilemişti. Huawei de bu yönde planları olduğunu en yetkili ağızlardan açıklamıştı. Huawei’nin yanı sıra Xiaomi, Oppo ve Motorola‘nın da 2019’un ikinci yarısı itibarıyla katlanabilir ekranlı telefonlarını duyurmaları bekleniyor. 2020’de ise Microsoft ve Apple‘ın bu sahneye adım atması bekleniyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






