Manşetler

LG G8 ThinQ’ya şimdiye kadarki en gerçekçi bakış

lg g8 thinq

LG üst sınıf Android telefonu G8 ThinQ’yu tanıttığında, tasarımıyla çok fazla şaşırtmayacak bir telefon göreceğiz. Çünkü ünlü telefon sızıntı kaynağı Evan Blass (@evleaks), bu cihazı her bir açıdan gösteren fotoğrafları yayınladı. LG G8 ThinQ’nun bu ay sonunda Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor.

Geçtiğimiz ay XDA-Developers tarafından da LG G8 ThinQ’ya ait olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar paylaşılmıştı. Evan Blass’ın paylaştığı fotoğraflarla yapbozun parçaları iyice tamamlanmış oluyor.

LG bu sızan tasarımı doğrulamıyor, aynı zamanda telefonla ilgili fazla detay vermiyor. Yalnızca geçtiğimiz hafta içinde LG G8 ThinQ adını taşıyan ve time-of-flight 3D derinlik algılamalı kamera barındıracak bir cihaz tanıtacağını söylemişti. Bu söz konusu kamera ekran kilidini yüzle açmayı kolaylaştıracak. Bu durum, resimlerde ekranın üst kısmında neden üç lensli bir ön kamera modülünü gördüğümüzü de açıklıyor. Aynı zamanda delikli ekran dönemine girdiğimiz şu günlerde neden çentiğin tercih edildiğini de izah ediyor.

Söz konusu telefon fotoğrafları sızıntıları olduğunda, Blass’ın haklı bir ünü olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak bu telefonların inandırıcılığını yüksek kılan bir başka unsur da, geçtiğimiz ay @onleaks ve @91mobiles gibi kaynaklar tarafından paylaşılan fotoğraflarla uyuşması. Blass genellikle gerçek görüntüleri sızdırırken, bu iki kaynk telefonların sızan CAD taslaklarına bağlı olarak kendi görsellerini oluşturuyor.

Bu arada Onleaks, LG G8’in ekranının ses üretecek biçimde titreşeceğini söylemişti. CNET de geçtiğimiz günlerde LG G8’in ikinci bir ekrana imkan tanıyan özel bir kılıf aksesuarıyla geleceğini kaydetmişti. Aynı zamanda LG’nin G8 ile birlikte yeni bir amiral gemisini, LG V50’yi çıkaracağına dair dedikodular da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER