Manşetler

LG G8 ThinQ resmi görüntüsü sızdı, pek değişiklik yok gibi

lg g8 thinq sızıntı

MWC 2019 birkaç hafta sonra gerçekleşecek. Bu nedenle o zamana kadar geçecek sürede birçok sızıntıya veya erken duyuruya hazırlıklı olmak zorundasınız. Önümüzdeki birkaç hafta LG ve diğer ürünlerin amiral gemisi cihazlarına ait son haberler ve sızıntılar sıklıkla bu sayfalarda yer alacak. LG G8’e ait olduğu iddia edilen son sızıntı da bunlardan bir tanesi.

LG G8’in gelecek ay Barselona’da duyurulacağı doğrulandı. Bu telefonda “any Touch” adı verilen bir özellik olacak. Bunun fiziksel düğmelerin olmayacağı anlamına mı geldiği bilinmiyor. Ancak muhtemelen, telefonda dokunmatik hareketlerle yönetime yönelik bazı özellikler işaret ediliyordur.

LG G8, aynı zamanda LG’nin ilk 5G akıllı telefonu olabilir. Bu da telefona biraz daha hava ve hız katacaktır.

Sızan fotoğrafta LG G8’in tasarım anlamında pek de sıra dışı olmadığını görüyoruz. Ekranın üst kısmında yine çentik var. Aynı zamanda LED flaşlı selfie kamerası da önde dikkat çekiyor.

Çentiğin olduğu yerde ahize hoparlörü görünmüyor gibi. Bu durum da “Ekranda Ses” olarak Türkçeleştirebileceğimiz teknolojinin uygulanmış olabileceğini gösteriyor. Arkada bir çift kameranın LG V40 ThinQ’da olduğu gibi yatay konumda yerleştirildiğini görüyoruz. Tabii ki, lenslerden bir tanesi eksik. Bu kameraların ne kadar sayıda piksel barındırdığı veya sensör özellikleri şu an için bilinmiyor.

LG hâlâ parmak izi okuyucusunu kullanmaya devam ediyor gibi görünüyor. Bu da ekran içi parmak izi okuyucusunu denklem dışına çıkarıyor. Aynı zamanda telefonun metal gövdesi de dikkat çeken unsurlar arasında bulunuyor.

İlk bakışta LG G8 ThinQ’nun LG G7’ye epey benzediğini söyleyebiliriz. Çentik de hemen hemen aynı şekilde duruyor. Aynı zamana güç düğmesi ve telefonun sağ kenarında SIM kart tepsisi var. Sol tarafta da Google Asistan tuşu ve ses kontrolleri göze çarpıyor.

LG G8 ThinQ’da 3.5 mm kulaklık jakı, tek bir stereo ses efektli hoparlör, Boombox hoparlör teknolojisi ve yüz tanıma gibi özellikler de olabilir. Diğer özelliklerin arasında da 6.1 inç, 19.5:9 görüntü oranlı OLED ekran, 152 x 72 x 8.4 mm boyutlu gövde, Qualcomm Snapdragon 855 işlemci ve 4000 mAh kapasiteli pil sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER