Manşetler

LG G7 ThinQ ve LG Q7 Plus Türkiye’de satışa çıkıyor

lg g7 thinq Türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
lg g7 thinq Türkiye
LG G7 ThinQ

LG’nin 2018 model amiral gemisi Android telefonu LG G7 ThinQ, mayıs ayı başında dünya çapında tanıtılmıştı. Telefon bugünden itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor. Telefonu Turkcell’in çevrimiçi mağazasından satın alacaklar için de ilgi çekici bir hediye var.

LG G7 ThinQ tasarım, malzeme kalitesi ve teknik özellikler bakımından 2018 model amiral gemisi Android telefonların genel çizgisini yansıtan bir Android telefon. 6.1 inç, 1440 x 3120 piksel, 19.5:9 görüntü oranlı ve çentikli ekran, Snapdragon 845 işlemci, 3000 mAh kapasiteli pil, cam ve metal birleşimi gövde gibi özellikleri görüyoruz. LG G7 ThinQ Türkiye’de 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza seçenekleriyle satışa sunuluyor. Aynı zamanda 512 GB’ye kadar kapasiteye sahip bellek kartlarıyla depolama alanını daha da artırmanız mümkün olacaktır.

Kamera özellikleri bakımından da LG G7 ThinQ amiral gemisi telefonların çizgisini yakalıyor. Arkada 16 megapiksel çözünürlüklü, biri geniş açılı olmak üzere iki adet kamera bulunuyor. Önde de 8 megapiksel selfie kamerası mevcut. Android 8 Oreo ile yüklü olarak gelen telefonda LG’nin özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü mevcut. Ayrıca telefonun sol kenarında Google Asistan için özel bir tuş bulunuyor. Kamera uygulamasında ize AI Cam adı verilen yapay zekâ destekli sahne modları ve Google Lens uygulaması dikkat çekiyor.

LG G7 ThinQ ses tarafında da farklılık sunan bir akıllı telefon. Her ne kadar alt kenarda tek bir hoparlör bulunsa da, bu hoparlör ses odacığı sayesinde çıkış şiddetini biraz daha güçlendiriyor.

LG G7 ThinQ için 4899 TL’lik peşin satış fiyatı belirlendi. Telefonu Turkcell’in çevrimiçi mağazasından satın alanlar için kısa süreliğine 1499 TL değerindeki hoparlör hediye ediliyor.

lg q7 plus türkiye
LG Q7+

Bu arada LG G7 ThinQ ile birlikte geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan LG Q7 de satışa sunuluyor. Türkiye’de bu telefonun 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı LG Q7 Plus versiyonun satılacak. Telefon için 2000 TL’nin hemen altında bir fiyat belirlendi. 5.5 inç ekranlı bu telefon 18:9 görüntü oranı ve çentiksiz yapısıyla dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER