Teknoloji

LG G Pro Lite 5.5 inç büyük ekranı orta karar donanımla sunuyor

LG bu yılın başlarında tanıttığı ve geçtiğimiz yaz Türkiye’de de piyasaya sürdüğü LG Optimus G Pro’nun “light” versiyonu LG G Pro Lite’ı duyurdu.

lg-g-pro-lite-101013

5.5 inç IPS ekran, 3140 mAh kapasiteli pil, yerleşik kapasitif kalem, çift SIM kart yuvası gibi teknik özelliklerle LG G Pro Lite özellikle gelişmekte olan pazarlardaki müşterileri hedefliyor.

G Pro Lite teknik özellikler bakımından büyük kardeşi Optimus G Pro kadar göz alıcı değil. 1 GHz işlemci, 960 x 540 ekran çözünürlüğü ve 1 GB RAM gibi özellikler bu telefonun gerçek anlamda “Lite” versiyon olduğunu gösteriyor. 8 GB dahili belleğe sahip telefonda microSD kart yuvası da mevcut. Arkada 8 megapiksel kameranın yanı sıra önde de 1.3 megapiksel çözünürlüklü ikinci bir kamera yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG Optimus G Pro İncelemesi

Android 4.1.2 Jelly Bean ile çalışan LG G Pro Lite Bluetooth 3.0, USB 2.0, A-GPS ve Wi-Fi Direct gibi bağlantı özelliklerini de içeriyor.

Beyaz ve siyah renk seçenekleriyle sunulacak LG G Pro Lite’ın ilk olarak bu ay içinde Latin Amerika ülkelerinde çıkması bekleniyor. Daha sonra da Asya, Rusya, Hindistan ve Orta Doğu pazarlarında bu telefonu göreceğiz.

İlgili >> CNET

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER