Nokia, tabii ki 2013 için de Windows Phone ile çalışan yeni Lumia cihazlarının planlarını yapıyor. Nokia'nın planlarından haberdar kaynakların The Verge sitesine verdikleri bilgilere göre en az bir tane üst
Hem iOS hem de Android platformlarında kullanıcıların seçim yapabileceği 700 binin üzerinde uygulama bulunuyor. Ne var ki, ne Windows Phone ne de Windows 8 tarafı benzer bir büyüklüğe ulaşmış değil.
Söz konusu Windows Phone olunca Microsoft ile Nokia'nın adı daha çok yazılıp çiziliyordu, ancak HTC'nin geçtiğimiz eylül ayında tanıttığı Windows Phone 8X ve 8S akıllı telefonlarının Microsoft tarafından "simge niteliğinde"
Google Windows Phone için uygulama geliştirmek konusunda en azından kısa vadede çok fazla istekli görünmüyor. Arama devi şimdiye kadar sadece Windows 8 ve RT için bir Google Arama uygulaması çıkarmakla
Microsoft 2012 yılında hem masaüstü hem de mobil işletim sistemlerine büyük güncellemeler getirdi. Şirket yıl sonuna geldiğimiz bu günlerde de mobil işletim sistemi platformunun bu yıl nasıl bir gelişim gösterdiğini
Microsoft için 2012 yılı gerçekten unutulmaz, dopdolu geçen bir yıl oldu. Hem masaüstü hem de mobil tarafta Windows için atılmış önemli adımlara tanık olduk. Bunun yanı sıra şimdiye kadar donanım
HTC'nin Windows Phone 8X ile birlikte tanıttığı ikinci WP8 cihazı Windows Phone 8S de nihayet piyasaya giriş yapıyor. Test merkezimize yeni ulaşan bu Windows telefonunu haftanın ürünü olarak belirledik. Haftanın
VLC'nin Windows 8'in modern tasarımını destekleyen yeni versiyonunun geliştirilmesi için açılmış olan Kickstarter bağış kampanyasında toplanması hedeflenen miktara ulaşıldı. Hedeflenen 40 bin pound tutarındaki paraya sadece beş günde ulaşan ekip
2012'yi en hareketli geçiren şirketlerden birisi de hiç kuşkusuz Microsoft'tu. Uzun süredir beklenen Windows 8 işletim sistemini ekim ayının sonunda yayınlayan şirket, mobil işletim sistemi Windows Phone 8'i de yine
Nokia'nın Lumia 920 ile birlikte tanıttığı ve teknik özellikler bakımından ondan biraz daha alt seviyede bir Windows Phone 8 telefonu olan Lumia 820 için geçtiğimiz pazartesi günü ön siparişler alınmaya