Manşetler

Nokia Lumia 820 farklı teklifler ve 1249 TL peşin fiyatla Avea tarafından satışa sunuldu

Nokia’nın Lumia 920 ile birlikte tanıttığı ve teknik özellikler bakımından ondan biraz daha alt seviyede bir Windows Phone 8 telefonu olan Lumia 820 için geçtiğimiz pazartesi günü ön siparişler alınmaya başlanmıştı. Bu yeni Nokia telefonu beklendiği gibi 21 Aralık tarihinde, yani bugün piyasaya sunuldu. Avea’nın satışa sunduğu bu akıllı telefon için peşin ve taahhütlü olmak üzere farklı teklifler hazırladı. Ayrıca Avea, Nokia Lumia 820 satın alan ilk 1000 kişiye kablosuz şarj cihazı ve kılıfı hediye ediyor.

Avea’nın hazırladığı ve buradan ulaşabileceğiniz tekliflere baktığımızda sadece cihaz ve cihazla birlikte kablosuz şarj cihazı ve şarj kılıfından oluşan aksesuar paketinin de sunulduğu iki farklı seçenek görüyoruz. Tarifeye ek ayda 18 TL’den başlayan ödemelerle sunulan Nokia Lumia 820’yi tarifeye ek ödeme seçeneğiyle satın alanlar için ilk 3 ay boyunca 1 GB’lık internet paketi de hediye ediliyor. Bunun dışında Lumia 820 için hazırlanmış internet paketli, her şey dahil paket veya peşin fiyat teklifli seçenekler de bulunuyor.

Nokia Lumia 820’nin peşin fiyatı 1249 TL olarak belirlendi. Eğer telefonla birlikte aksesuar paketini de satın almak isterseniz o zaman toplam fiyat 1427 TL’ye denk geliyor. Avea, peşin satın alan müşterilerine ilk 3 ay 250 MB’lık internet paketini de ücretsiz olarak sunuyor.

4.3 inç’lik ClearBlack AMOLED ekrana sahip olan Nokia Lumia 820’de 1.5 GHz’lik çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci yer alıyor. Cihazın 8 megapiksel çözünürlük destekli arka kamerası PureView teknolojisini barındırmıyor. Yine de 1080p Full HD kayıt yeteneğine sahip. 1 GB RAM ve 8 GB dahili bellek bulundurmasının yanı sıra Nokia’nın özel Windows Phone 8 uygulamaları da telefonda yüklü olarak geliyor.

İlgili >> Avea

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER