Microsoft, ücretsiz Windows 10 güncellemesi konusunda kafa karıştırıcı mesajlar vermeyi sürdürüyor. Şirket geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Insider Program, ön izleme kullanıcılarının Windows 10'un final sürümüne sahip olacağını ve sürümün aktif
Yaz aylarından önce yayınlanması beklenmeyen Windows 10'a heyecanlanmak için henüz fazlasıyla erken. Ancak bekleyiş devam ederken, Microsoft kullanıcılarının bilgisayarlarını Windows 10'a hazırlamaktan geri kalmıyor. Windows 7 ve 8.1 için hazırlanan
Microsoft geçen hafta içinde düzenlenen Oyun Geliştirici Konferansında oyun geliştiricilerini Windows 10 konusunda ikna etmek için çaba harcadı. Bu çabaların bir parçasını yazılım geliştirici araçlarının duyurusu, gösterimler ve geliştiricilerle sohbet
Microsoft'un davetini uzun süre önce yaptığı Windows 10 etkinliğinde gerçekleştirilen ilk önemli duyuru, yeni işletim sistemine geçişle ilgili oldu. Yazılım devi eski sürümlerden Windows 10'a nasıl geçiş yapılacağını fazla vakit
Google bir süre önce Microsoft'un henüz kapatmadığı bir Windows güvenlik açığına dair detayları yayınlayarak rakibini hazırlıksız yakalamıştı. Google Güvenlik Araştırma ekibi aynı şeyi bir kez daha yaptı ve Microsoft'un henüz
Microsoft uzun süredir pek çok kişinin merakla beklediği yeni Windows sürümünün ismini açıkladı. Şirket içinde Threshold kod adıyla, kamuoyunda ise Windows 9 olarak anılan işletim sisteminin nihai ismi Windows 10
Geçtiğimiz yıl devletlerin izinsiz olarak gerçekleştirdiği izleme faaliyetlerinin birer birer ortaya çıkmasının ardından harekete geçen BitTorrent, insanların güvenlik hakkında fazla bir şey bilmek zorunda kalmadan güvenli biçimde iletişim kurmalarını sağlayacak
Chrome internet tarayıcısının Windows 8 versiyonunda Chrome OS benzeri bir görünüm modu bulunuyor. Şimdi Google işletim sistemi içinde işletim sistemi mantığını diğer platformlara da getirmeye hazırlanıyor. Chrome ile ilgili haber
Windows 8'e olan kaçınılmaz geçiş hız kesmeden devam ediyor. Microsoft önümüzdeki dönemde temel destek ömrü sona erecek ürünler listesinde Windows Server 2008, Exchange Server 2010 ile birlikte Windows 7'nin Ev,
Net Applications tarafından yayınlanan yeni bir rapor Windows işletim sisteminin bilgisayar pazarında açık ara en popüler işletim sistemi olmayı sürdürdüğünü kaydetti. Windows, tüm versiyonlarıyla birlikte işletim sistemi pazarının yüzde 90.72'sini