Microsoft'un Windows Vista için çıkardığı Service Pack 1 oldukça büyük bir heyecan dalgası yaratmıştı. Ne de olsa kitlelerin nefret ettiği bu işletim sisteminin böyle bir ilaca çok ihtiyacı vardı. Windows
Microsoft, Computex'te tanıttığı Windows Embedded Compact 7 işletim sistemiyle ilgili biraz daha bilgi verdi. Ayrıca bu yeni işletim sistemini kendi gözleriyle görmek isteyenler için de bir deneme sürümünü internetten indirilmek
Microsoft bu hafta düzenlenmekte olan Computex'e yüksek yoğunluklu bir katılım sergiliyor. Şirketin bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında konuşan Steve Guggenheimer, bu toplantı sonrasında Engadget tayfasının birkaç özel sorusunu yanıtlamış. Computex'in
MSI'nin elinde sadece Android'li WindPad yok. Ürün yelpazesi içinde bir de Windows 7 yüklü WindPad yer alıyor. Şirketin Computex öncesi düzenlemiş olduğu basın toplantısında tanıtılan Windows 7 tableti WindPad 100
Tayvan'ın başkenti Taipei'de düzenlenecek olan Computex'in kapılarını açmasına az bir zaman kala ASUS yepyeni Eee Pad'ler üzerindeki örtüyü kaldırdı. En çok ilgi çeken Eee Pad 12 inç'lik EP121, Intel'in Core
iPhone'unuzu Wi-Fi bağlantısını kullanarak USB kablosu olmadan bilgisayarınızla senkronize etmeye imkan sağlayan Wi-Fi Sync şimdiye kadar sadece masaüstü OS X sistemlerinde çalışabiliyor ve iPhone / iPod touch ile senkronizasyona izin
Windows 7, Mac OS X ve Ubuntu 10.04'ün OpenGL performanslarını hiç merak etmiş miydiniz? Etmediyseniz bile Phoronix sitesinin yapmış olduğu karşılaştırmalı incelemeye göz atmanızı tavsiye ederiz. Çapraz platform desteği sayesinde,
Yukarıdaki resimde yer alan gümüş renkli set üstü kutusu belki biraz yavan görünebilir, ancak korkmayın. Bu yeni nesil cihaz renkli Windows 7 logosu taşıyor. Western Digital'ın imzaladığı bir anlaşmayla birlikte
TechCrunch blogunda yer alan ve isimsiz bir kaynağa dayandırılan bir yazıya göre HP, Slate adı verilen tablet bilgisayara dair geliştirme çalışmalarını durdurmuş, hatta bu projeyi tamamen sonlandırmış. Peki, bunun sebebi
Windows 7, Microsoft'un işletim sistemleri içinde satışlarda en hızlı yükselişi gösteren işletim sistemi oldu, bu zaten bir sır değil. Ancak şirket Windows 7 ile ilgili önemli sayılabilecek bir satış bilgisini