Toshiba'nın ilk dynaPad'i dokunmatik ekranlı tabletlerin dünyaya çok garip geldiği bir dönemde, 1993'te tanıtılmıştı. Şirketin yeni dynaPad'i ise IFA 2015'te tanıtılan prototipinin ardından bugün itibarıyla resmiyet kazandı. Windows 10 işletim
Microsoft en son Windows 10 güncellemesini, 10565 sürüm numarasıyla ön izlemeye çıkardı. Yazılım devi bir süredir Mesajlaşma uygulamasının Skype ile entegre edileceğini söylüyordu, nihayet o özellik test edilmeye sunuldu. Skype
Microsoft'un geçtiğimiz hafta tanıttığı Windows 10 işletim sistemli cihazlar boyut ve form olarak farklılık gösterse de, temel özellikleri itibarıyla üretkenliği ön plana çıkarıyor. Bu da Microsoft'tan daha özel amaçlara yönelik
Microsoft, geçtiğimiz hafta Surface Pro 4 ve Surface Book'u tanıtarak Windows 10 işletim sistemli cihazlar için işaret fişeğini ateşlemişti. Cihaz üretim ortakları da Microsoft'un izinden gitmek için fazla zaman kaybetmedi.
Microsoft'un dijital asistanı Cortana'nın Xbox One'a resmen giriş yapması için 2016'yı beklemek gerekiyor. Ancak yeni Xbox kontrol panelinin beta sürümünü kullananlar, Cortana'ya erken erişim imkanını elde etmiş durumda. Ortada henüz
2 Eylül itibarıyla Microsoft Türkiye Genel Müdürlüğü görevini Tamer Özmen'den devralan Murat Kansu, düzenlenen bir sohbet toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kansu toplantıda Microsoft'un hem küresel ölçekte hem de
Yıldız Savaşları serisinin yedinci filmi "Güç Uyanıyor" aralık ayında vizyona girecek. Filmin vizyona girmesiyle birlikte Yıldız Savaşları çılgınlığının yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor. HP, yeni tanıttığı Yıldız Savaşları temalı dizüstü bilgisayarıyla
HP'nin bugün tanıtımını gerçekleştirdiği yeni ürünlerden Spectre X2 Microsoft'un Surface serisi tabletleri andırıyor. Surface 3 ile Surface Pro 4 arasında konumlandırabileceğimiz Surface x2'de 12 inç, 1920 x 1080 piksel ekran
Microsoft'un dün gerçekleştirdiği Surface ve Lumia donanım etkinliğinde yeni Lumia Windows 10 Mobile akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL'in tanıtımları gerçekleştirdi. Bu yeni Windows 10 Mobile telefonlarının önemli
Microsoft'un yeni amiral gemisi Windows 10 telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL gelecek ay itibarıyla çıkış yapacak. Bu telefonlar bir süre boyunca Windows 10'un mobil versiyonunu deneyimlemek için elde