Microsoft Windows 10 Yıldönümü Güncellemesini daha bu hafta içinde yayınladı, ancak şimdiden işletim sisteminin gelecek güncellemelerinden bahsetmeye başladı. Yeni yayınlanan bir blog yazısı BT çalışanları için yapılacak değişiklikler hakkında bazı
Microsoft bu hafta içinde PC ve tabletler için Windows 10 Yıldönümü Güncelleştirmesini çıkardı. Şimdi de gözler Windows tabanlı telefonların güncellemeyi ne zaman alacağına çevrildi. Her ne kadar Windows 10 Mobile
Microsoft'un birkaç ay önce duyurusunu gerçekleştirdiği ve çıkışı için yaz aylarını işaret ettiği Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi, daha önce duyurulduğu gibi, 2 Ağustos tarihinde yayınlandı. Yazılım devi Yıl Dönümü
Geçen hafta Xiaomi, MacBook Air'a rakip olan dizüstü bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirmişti. Şimdi de Lenovo elindeki koz sahaya sürüyor. Lenovo Air 13 Pro gibi "yaratıcı" bir isme sahip olan Windows 10
Pokemon GO henüz Türkiye'de resmen dağıtıma sunulmadı, ancak birçok iOS ve Android kullanıcısının dolaylı yollarla bu oyunu cihazlarına indirip oynadığını biliyoruz. Ne var ki, Windows telefon sahipleri şimdiye kadar bu
Microsoft'un ücretsiz Windows 10 terfi fırsatı geçtiğimiz hafta sona erdi, ancak söylenenlere göre bu fırsat hâlâ bir şekilde devam ediyor. Yazılım devi destekleyici teknolojiler kullanan Windows 7 ve Windows 8.1
Microsoft Windows 10'u 29 Temmuz 2015'te yayınlamıştı. Şirket, Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcılarına tam bir yıl boyunca Windows 10'a herhangi bir ücret ödemeden geçiş yapma imkanı sunmuştu. Bu imkanın
Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı Xiaomi, dizüstü bilgisayar sahnesine adım atıyor. Şirket, Xiaomi Mi Notebook Air adını taşıyan ilk dizüstü bilgisayarını görücüye çıkardı. Windows işletim sistemli bilgisayar altın ve gümüş
Microsoft, en yeni işletim sistemi Windows 10'u geçtiğimiz yıl temmuz ayında yayınlamıştı. Şirket, o günden bu yana işletim sistemine ücretsiz geçiş konusunda kullanıcılarına düzenli olarak bildirimler gönderiyor. Hatta kimi zaman
Microsoft müşterilerinin gizliliğini korumaya yönelik yasaları ihlal iddiasıyla suçlanmaya ve cezalandırılmaya yabancı bir şirket değil. Facebook, Google ve Microsoft gibi Amerikan şirketleri, özellikle Avrupa Birliği tarafından veri gizliliği konusunda sıkı