Teknoloji

Windows 10 yükseltmesini hâlâ ücretsiz olarak alabilirsiniz

windows 10

windows 10Microsoft’un ücretsiz Windows 10 terfi fırsatı geçtiğimiz hafta sona erdi, ancak söylenenlere göre bu fırsat hâlâ bir şekilde devam ediyor. Yazılım devi destekleyici teknolojiler kullanan Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcıları için ücretsiz terfi teklifi uzatması çıkardı. Teknik olarak herkes için ücretsiz terfi teklifi sona ermiş olsa da, söz konusu uzatma sayesinde herkes en son Windows sürümüne ücretsiz sahip olma şansı yakalamaya devam ediyor.

Yapmanız gereken tek şey Microsoft’un gözlerden uzak tuttuğu erişilebilirlik sitesinde bir EXE dosyası indirmek. Yükseltme herhangi bir kontrol olmaksızın başlayacaktır. Microsoft yükseltme uzatmasının bitiş tarihini açıklamadı. Şirketin destekleyici teknoloji kullanıcıları için ücretsiz yükseltme teklifini ne zaman kaldırmayı planladığını yakında kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Microsoft yarın Windows 10’un Yıldönümü Güncellemesini ücretsiz olarak dağıtmaya başlamayı planlıyor. Yazılım güncellemesi Cortana iyileştirmelerini, Windows Ink, Microsoft Edge eklentileri ve bunun gibi çeşitli düzeltme ve yeni özellikleri getirecek. Mevcut Windows 10 kullanıcıları yarından itibaren güncellemeyi Windows Update üzerinden almaya başlayacaklar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER