Apple geçtiğimiz ay WWDC 13'te düzenlediği etkinlikte yepyeni bir arayüze sahip olan iOS 7 işletim sistemini görücüye çıkarmıştı. İşletim sisteminde kullanılan tasarım dili epey konuşulmuş; renkli, sade ve düz ikonları
Apple'ın önümüzdeki sonbaharda beklenen mobil işletim sistemim iOS 7, iOS cihazlarını kafa hareketleriyle kontrol etme imkanı da sunacak gibi görünüyor. iOS 7 beta 2 sürümünde Erişilebilirlik seçenekleri altında bulunan özellik
Apple yeni mobil işletim sistemi iOS 7'yi kurumsal kullanım alanında da ön plana çıkarmak istiyor. Şirket bu amaç doğrultusunda web sitesi içinde iOS 7'nin kurumsal kullanımına odaklanan bir web sayfası
Apple iOS 7'nin ilk beta sürümünü iki hafta önce WWDC'deki tanıtımın hemen ardından yayınlamıştı ve bu ilk beta sürümü yalnızca iPhone'u destekliyordu. Dün akşam saatlerinde yayınlanan ikinci beta sürümüyle birlikte
Apple'ın bu yılın sonbahar aylarında iPhone 5S'i satışa sunması bekleniyor. Sonbahar yaklaştıkça cihaza ilişkin sızıntıların sayısı da artıyor. MacRumors tarafından yayınlanan son görüntüler daha önceki sızıntılara kıyasla cihaza daha derin
Apple, oturma odalarına özel multimedya cihazı Apple TV için 5.4 yazılımının beta sürümünü yayınladı. Beta yazılımında dikkat çeken en önemli detay ise Apple'ın geçen hafta duyurusunu yaptığı ve sonbaharda gelecek
Apple'ın geçen hafta San Francisco'da düzenlediği geleneksel geliştiriciler konferansında tanıttığı iOS 7 önümüzdeki sonbaharda kullanıcılara sunulmuş olacak. Yenilenmiş yazılımla birlikte çeşitli yenilikler sunuluyor, ancak bu yeniliklerin hepsi tüm cihazlarda çalışıyor
iOS 7'nin beta versiyonu iPhone için çıktı, ancak henüz iPad için yayınlanmadı. Bu nedenle iPad üzerinde iOS 7'nin nasıl göründüğünü şimdiye kadar tam anlamıyla göremedik. Neyse ki, Sonny Dickson adlı
Geçtiğimiz hafta iOS 7'yi tanıtan Apple'ın işletim sisteminin pek çok unsuru gibi Game Center'ı da elden geçirdiği görülmüştü. Yapılan değişikliklerle üçüncü taraf yazılımcıların oyunlarına kumanda desteği entegre etmesinin önü açılmış,
Yurt dışında piyasada görmeye başladığımız Pebble veya diğer akıllı kol saatlerini iOS ile kullanmak şu an için pek de yaygın ve kullanışlı gibi görünmüyor. Ancak Apple bunu önümüzdeki sonbaharda çözmeyi