BlackBerry 10'un 30 Ocakta gerçekleşecek resmi tanıtımı öncesinde sona yaklaşan RIM, bu işletim sistemine özel yazılım geliştirme aracını da "gold" aşamasına getirdi. Yazılımcıların bildiği gibi "gold" sürümü işlerin artık hemen
BlackBerry 10'un son hâlini almış şekilde karşımıza çıkmasına çok az zaman kalmışken RIM bu işletim sistemiyle gelecek ilk akıllı telefonu ucundan gösterdi. BlackBerry 10 için hazırlanan resmi sayfanın en tepesinde
Araştırma şirketi IDC'ye göre mobil işletim sistemleri pazarında Android 2016'ya kadar liderliğini sürdürecek. Halihazırda da Android'i takip eden iOS'de ikinci sıradaki yerini koruyacak. Daha önce pek çok araştırma şirketi benzer
RIM, daha fazla yazılımcının BlackBerry platformuna ilgi göstermesi için bir hayli aktif davranıyor. Dünyanın birçok noktasında "BlackBerry Jam" adlı etkinlikler düzenleyen şirket yazılımcıların uygulamalarını geliştirmeleri sırasında kolaylık sağlamak amacıyla geniş
BlackBerry tutkunları arasında gelecek yılın başlarında beklenen fiziksel QWERTY klavyeli cihazı merak edenler kesinlikle vardır. Onların bu meraklarını biraz olsun dindirecek şekilde çeşitli basın fotoğrafları ara ara internete sızıyor, ancak
RIM'in BlackBerry L serisi akıllı telefonu yeniden ortaya çıktı. Gelecek yılın başında resmen tanıtılması beklenen BlackBerry 10 akıllı telefonu bu sefer Apple'ın iPhone 5'iyle yan yana görüntülendi. BBin sitesi tarafından
RIM'in beklenen BlackBerry 10 cihazları nihayet 30 Ocak tarihinde resmen tanıtılıyor. Bazı analistler ve eleştiriler BlackBerry 10 mobil işletim sisteminin bekleneni veremeyeceğini işaret etse de, şirketin CEO'su Thorsten Heins bu
RIM'in BlackBerry 10 cihazlarının resmi tanıtımını ne zaman yapacağı artık kesinleşti. Reuters'in RIM'in operasyon müdürü Kristian Tear'ın ağzından aktardığına göre yeni BlackBerry cihazları 30 Ocakta gerçekleştirilecek tanıtımın üzerinden fazla geçmeden
RIM'den yapılan açıklamada BlackBerry 10'un tanıtım etkinliğinin 30 Ocak 2013'te düzenleneceği duyuruldu. Şirketin blogu aracılığıyla yapılan açıklamada etkinliğin eş zamanlı olarak dünyanın çeşitli noktalarında gerçekleşeceği belirtildi ve BlackBerry 10 işletim
BlackBerry 10'a ilişkin kafalarda pek çok soru mevcut olsa da RIM CEO'su Thorsten Heins tarafından yapılan açıklama bu soru işaretlerinin bazılarını temizlemiş durumda. Heins, BlackBerry 10'un RIM'in operatör ortakları ile