Teknoloji

iPhone SE 3 4.7 inç LCD ekran ve 5G desteğiyle gelecek

iphone se 2022

Apple’ın önümüzdeki yıl yeni nesil iPhone SE’yi de gözler önüne çıkarması bekleniyor. Son iddialara göre, iPhone SE 3 olarak anılan bu telefon iPhone 8’i temel olarak almayı sürdürecek.

Bu da akıllı telefonun 4.7 inç LCD ekran ve Touch ID sensörü taşıyacağı anlamına geliyor. Yeni iPhone SE’yi günümüze yaklaştıracak özellik ise 5G desteğinin varlığı olacak gibi görünüyor.

Söz konusu iddiayı analist Ross Young gündeme getirdi. Bir süre önce çıkan haberlerde yeni iPhone SE’nin tasarım bakımından iPhone XR’a benzeyeceği ve LCD ekranın büyüklüğünün de bu cihazla aynı olacağı öne sürülmüştü.

Yeni iPhone SE’de 5G desteğinin bulunması, uygun fiyat karşılığında iPhone deneyimi yaşamak isteyenleri cezbedecek bir özellik olma potansiyeli taşıyor.

2022’de çıkacak iPhone SE 3 için büyük bir değişim beklenmese de, 2024 model iPhone SE’de işlerin değişeceği düşünülüyor. Apple’ın bu modelde LCD ekran büyüklüğünü 5.7 ila 6.1 inç arası bir seviyeye çekeceği ve ön kamerayı da ekran üzerindeki deliğe yerleştireceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER