Manşetler

Apple CEO’su Tim Cook’tan iPhone 6s şarjlı kılıf ile ilgili yorumlar

iPhone 6s şarjlı kılıf

Apple’ın yeni iPhone 6s şarjlı kılıf aksesuarıyla ilgili olarak epey yorum ve eleştiri yapıldı. En çok şikayet düşük tutulan kapasite ve tasarım üzerine yapıldı. Ayrıca bu tarz bir ürünün varlığı Apple’ın iPhone 6 ve 6s’te çok düşük kapasiteli piller bulunduğunu kabul ettiği şeklinde yorumlandı.

Apple CEO’su Tim Cook, yeni iPhone 6s aksesuarıyla ilgili olarak Mashable sitesine konuştu. Cook, telefonunu her gün şarj edenlerin bu tarz bir kılıfa ihtiyaç duymayacağını kaydetti. Ancak doğa yürüyüşü veya bir geceyi dışarıda geçirecek şekilde yolculuk yapanların ve telefonlarını şarj edecek imkan bulamayanların bu yeni iPhone 6s şarjlı kılıfından yararlanabileceğini belirtti.

Cook, şarjlı iPhone 6s kılıf aksesuarının tasarımıyla ilgili görüş belirtirken, röportajı yapan Mashable yazarının elinde tuttuğu ve pilli kılıfla kullanılan iPhone 6’sını işaret ederek, kılıfın temel mantıklarından bir tanesinin iPhone 6 ve iPhone 6s’e rahatlıkla giydirilebilir olması olduğuna dikkat çekti. Kılıfta yararlanılan yumuşak malzeme sayesinde akıllı şekilde kullanımın mümkün olduğunu dile getirdi.

Cook, pilli iPhone 6s kılıfının arkasındaki pilin kambur veya hörgüç benzeri bir görünümde olmasıyla ilgili olarak, bunu “hörgüç” olarak nitelendirmediğini belirtti, Smart Battery Case ile ilgili olarak yorumlardan haberdar olduğunu belirtti.

Belki de yeni iPhone 6s Smart Battery Case pilli kılıf aksesuarıyla ilgili olarak en iyi tanımlamayı Apple’ın yazılım mühendisliğinden sorumlı başkan yardımcısı Cheryl Thomas yaptı: “Ona ihtiyacınız olduğu zaman, ona ihtiyacınız var demektir.”

İLGİLİ HABERLER