Manşetler

iPhone 5C sızıntılarına bir yenisi daha eklendi

Apple’ın sonbaharda tanıtacağı ürünlere dair sızıntılar yaz aylarının haber bakımından en bereketli kaynaklarından biri durumundaydı. Şirketin 10 Eylülde gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacağı ürünlerden biri olması beklenen uygun fiyatlı ve plastik kasalı iPhone 5C’ye dair yeni bir sızıntı da eylül ayının başlangıcıyla birlikte internetteki yerini aldı.

iphone-5c-mavi-020913

Çin menşeili internet sitesi iapps.im’de yayınlanan fotoğraflar kısa bir sürede kaldırılsa da, kısa süre içinde fotoğrafların yayılmasının önüne geçilmedi. Söz konusu fotoğraflardaki cihaz daha önceki sızıntılarla paralellik gösterirken, cihazların sevkiyata hazır olması da göze çarpıyor.

iphone-5c-pembe-020913

Fotoğraflarda dikkat çeken bir diğer unsur ise telefonların arka plan renginin kasasının rengiyle uyumlu olması. Ancak söz konusu izlenimin ekran üzerinde yer alan bir yapıştırma veya kart nedeniyle oluşması da ihtimaller dahilinde gözüktüğü için bu duruma biraz daha şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Bu izlenimin doğru olup olmadığını anlamak içinse 10 Eylül tarihine kadar beklemek gerekiyor.

İlgili >> 9to5Mac

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER