Teknoloji

iPhone 13 Pro kamera sistemi için bir doğrulama daha

iphone 13
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın yeni iPhone’larını üç ay içinde tanıtması bekleniyor. Akıllı telefonlarla ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bunların en yenileri telefonların üretim süreciyle ilgili bilgi verirken, aynı zamdan iPhone 13 Pro hakkında daha önce çıkan bir iddiayı destekliyor.

Apple’ın iPhone 13 modellerinin üretiminde de Foxconn ve Pegatron ile çalışmasına kesin gözüyle bakılıyor. İki şirketin iPhone 13 mini’nin üretimini paylaştığı belirtiliyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, iPhone 13 mini’nin şirketin çıkaracağı son mini telefon olacağını iddia etti. Apple’ın 2022’de iPhone 14 mini yerine iPhone 14 Max modelini çıkaracağı iddiası daha önce gündeme gelmişti.

Foxconn’un iPhone’ların ana üreticisi olmaya devam etmesi şaşırtıcı bir durum değil. Ancak bir süre önce öğrenci çalıştırma programının koşullarını ihlâlle suçlanan Pegatron’dan vazgeçilmemesi sürpriz olarak değerlendirilebilir. Kaynaklar, iPhone 13 serisinin üretiminde aslan payını Foxconn’un üstleneceğini belirtiyor.

iphone 13 proiPhone 13 Pro modelleri için bir süre önce daha büyük bir kamera sistemi iddiası gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı, bu iddiayı doğruluyor. iPhone 13 Pro kılıfı içine yerleştirilen iPhone 12 Pro’nun kamera adasının kenarlarında boşluk kaldığı görülüyor.

İLGİLİ HABERLER