Teknoloji

iPhone 12 serisinin fiyatları için yeni iddia

apple iPhone 12 RAM miktarıyla ilgili yeni bir sızıntı tanıtım tarihi

Apple, iPhone 12 serisiyle birlikte tarihinde ilk kez dört telefon birden tanıtacak. Bu telefonların her biri farklı bellek konfigürasyonlarıyla gelecek ve cihazlar geniş bir fiyat aralığını kapsayacak. iPhone 12 serisinin fiyatları şimdiden büyük bir merakla beklenirken; Twitter’da yapılan bir paylaşım bu konuda önemli bir ipucu veriyor.

“Apple RUMORs” rumuzlu kullanıcının paylaşımına göre, iPhone 12 modelleri 649 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Serinin en üst modeli olan iPhone 12 Pro Max’in en yüksek depolama alanına sahip versiyonunun fiyat etiketinde ise 1399 dolar yazacak.

Apple’ın her bir iPhone 12 modeli için üç farklı depolama alanı seçeneği sunacağı söyleniyor. iPhone 12 mini ve iPhone 12’de dahili depolama alanı seçeneklerinin 64, 128 ve 256 GB olacağı belirtiliyor. 5.4 inç ekranla gelecek iPhone 12’nin 256 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyat etiketinde 799 dolar yazması bekleniyor.

iphone 12 fiyatları

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’nun ekran büyüklüklerinin birbirlerine yakın olacağı söyleniyor. Ancak bu iki telefonun 128 GB depolama alanlı versiyonları arasında 200 dolarlık bir fiyat farkının olacağı iddiası dikkat çekiyor.

iPhone 12 Pro Max’in serinin en büyük ve en pahalı üyesi olacağı şimdiden kesin gibi görünüyor. Telefonun 128 GB depolama alanı bulunan baz versiyonunun 1100 dolar karşılığında satılacağı belirtiliyor. iPhone 11 Pro Max’te 6.5 inç olan ekran büyüklüğünün iPhone 12 Pro Max’te 6.7 inçe yükseleceği iddia ediliyor.

iPhone 12 serisinin fiyatları ile ilgili bu iddianın doğruluğunu görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor. Apple’ın tanıtım etkinliğini ekim ayının ilk yarısında gerçekleştirmesi bekleniyor. Şirketin ilk olarak iPhone 12 mini ve iPhone 12’yi piyasaya süreceği; diğer iki modelin ise bir ay sonra satışa sunulacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER